Zahvaljujući mehaničkim Outemu RED switch-evima, Trust GXT 863 Mazz je neverovatno brza. Pritisak se registruje gotovo odmah i tera vas na akciju i pre nogo ste shvatili da ste kliknuli na taster.  Bogata je i karakteristikama. Uz anti-ghosting, odvojeni  gaming mode će vam pomoći da ostanete fokusirani na vašu igru uz mnoštvo raznobojnih opcija koje će zavisiti od vašeg stila i izbora, ovo je gejming u svom najboljem izdanju.

Mehanički Outemu RED Switch-evi

Mazz je tastatura opremljena sa mehaničkim Outemu RED prekidačima koji traju do 50 miliona klikova. Sa silom okidača od 50G i tačkom aktiviranja od samo 2 mm, ovo je jedna brza tastatura.

Gaming Mode: On

Omogućavanjem režima igranja, Windovs taster je onemogućen. Ostanite u igri i budite skoncentrisani. Uz Anti-ghosting N-key svaki klik je važan.

Vaš identitet

Šareno pozadinsko osvetljenje pomoći će vam da se istaknete u bilo kojoj situaciji. Podesite osvetljenost i odaberite između 14 različitih režima osvetljenja, uključujući dugine talase, kako biste ovu gejming tastaturu zaista učinili svojom.


Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.

Napišite komentar

Note: HTML nije predviđen!
    Loš           Dobar
Captcha

TRUST GXT 863 MAZZ mehanička 24200

  • Brand: Trust
  • Model: 8713439242003
  • Dostupnost: Na lageru
  • 4.310 Din