Uslovi korišćenja


Uslovi korišćenja i prihvatljivi načini ponašanja korisnika Jedinstvenog portala firme "Hendi tel” d.o.o (u daljem tekstu Preduzeće) sastavljeni su u cilju zaštite korisnika WEB servisa i ostalih korisnika Interneta od uznemiravajućih i nezakonitih aktivnosti.
Na sve međusobne odnose između Preduzeća i korisnika primenjivaće se Pravilnik o opštim uslovima za obavljanje telekomunikacijskih usluga, Zakon o telekomunikacijama kao i svi odgovarajući zakoni i propisi.
Dozvoljeno je pregledanje, kopiranje ili štampanje stranica sa Jedinstvenog portala Preduzeća isključivo za lične, neprofitabilne i nekomercijalne namene.
Menjanje, kopiranje, štampanje, prikazivanje, reprodukcija, distribucija ili objavljivanje bilo kojih informacija sa ove prezentacije ne može se vršiti bez eksplicitne dozvole nadležnih službi Preduzeća.
"Hendi tel” d.o. može u bilo kom trenutku, bez obaveštenja, izvršiti izmene na svojoj prezentaciji, svojim servisima ili proizvodima koji su opisani na ovoj prezentaciji.
 

Ograničenja odgovornosti

Preduzeća za telekomunikacije "Hendi tel” d.o.neće biti odgovoran za direktne ili indirektne štete koje eventualno mogu nastati korišenjem materijala, informacija ili podataka sa ove, ili drugih prezentacija čiji se linkovi nalaze na Jedinstvenom portalu.
"Hendi tel” d.o.o zadržava pravo izmene uslova promocija i sadržaja. "Hendi tel” d.o.o maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima i specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.  Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Trenutnu raspoloživost možete proveriti pozivajući telefon neke od naših prodavnica ili Info linije. Raspoloživost artikala možete proveriti i slanjem upita na e-mail: officebeograd@handybg.com
 

Garancije

Internet je međunarodna računarska mreža koju "Hendi tel” d.o.o koristi ali ne može garantovati dostupnost servisa koje direktno ne kontroliše.
 

Zaštita privatnosti korisnika

U cilju pružanja kvalitetne usluge prikupljamo samo neophodne podatke za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima. Klijentima korisnicima usluga ponuđena je mogućnost da se izjasne o prisustvu na mail-ing liste koja se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni firme i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Handy Social

  • Naša Facebook stranica
  • YouTube канал
  • Handy Twitter profil
  • Handy Pinterest profil
  • Instragramlink
  • Viber
  • LinkedIn
  • Google+